fm 200 fiyat

Otomatik Söndürme Sistemleri

Davlumbaz Söndürme Sistemleri

Davlumbaz yangın söndürme sistemleri, mutfak ve benzeri kullanım alanlarında kullanılan yangın söndürme sistemleridir. Davlumbazlarda çıkması olası yangınları önlemeye yararlar.

FM 200 Gazlı Söndürme Sistemleri
 
FM 200 Gazlı Söndürme Sistemlerinin söndürme özelliği fizikseldir. Defalarca test ve denemeli yapılarak en etkili, en temiz ve insan hayatı için hiçbir zararı olmadığı belirlenmiştir.
 
Karbondioksitli Söndürme
 
Karbondioksit yangın söndürme sistemleri, basit bir çalışma mantığı ile yangına müdahale edilerek söndürülmesini sağlamaktadırlar. Karbondioksit söndürme sistemleri oldukça etkili ve maliyeti düşüktür.

Su Sisi Söndürme Sistemleri

Küçük partiküller halinde bir sis bulutu halinde bulunan suya; su sisi söndürme adı verilmektedir.2 farklı gruba ayrılan bu sistem; tek ajanlı ve çift ajanlı olarak ayrı ayrı incelenebilir.

Sprinkler Söndürme Sistemleri

Herhangi bir sprinkin yangından oluşan ısının etkisi ile suyu harekete geçirmesi ile sistem çalışmaya başlar. Yangın mahaline suyun yağmurlama şeklinde boşalması sağlanır.

Köpüklü Söndürme Sistemleri

Köpüklü yangın söndürme sistemleri, sulu sprinkler sistemi gibi çalışır. Kimyasal içeriklerine göre; sentetik veya protein bazlı, alkole dayaniklı, film oluşturucu köpük çeşitleri bulunur.